Tenten

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer, met ons veelzijdige assortiment aan tenten loopt uw evenement nooit het risico om in het water te vallen. Van Bakel Verhuur levert compleet ingerichte tenten in diverse soorten en formaten.

Daarnaast kan een tent een ideale oplossing bieden voor extra werkruimte of magazijnruimte voor uw organisatie. Informeer vrijblijvend naar de gunstige voorwaarden voor verhuur op lange termijn.Easy-Up tenten

Bent u op zoek naar een compacte hanteerbare tent om bijvoorbeeld mee te nemen naar een markt of buitenbeurs? Dan is de Easy-Up de ideale oplossing. Door de compacte vorm wanneer ingeklapt kan deze tent vervoerd worden in een personenauto. Het opzetten kan door één tot twee personen.

De Easy-Up kent een afmeting van 3x4,5 m en heeft een prachtig crèmekleurig zeil. De tent kan geleverd worden met zowel dichte zijzeilen als doorkijk zeilen en wordt standaard voorzien van de juiste hoeveelheid gewichten om hem stevig vast te zetten.

Pagodetenten

De Pagodetent is met haar hoge puntige dak een zeer chique tent om te plaatsen. Het hoogste punt van de Pagodetent ligt op 5,16 meter! Deze extra hoogte biedt veel mogelijkheden voor plaatsing van licht en/of geluidselementen of decoratieve aankleding. 

De unieke Opaque dak zeilen zijn niet licht doorlatend en worden kreuk en rimpelvrij opgespannen. De pagodetent heeft een afmeting van 5x5 meter en kan in diverse standen verhoogd worden. Daarnaast is de Pagodetent modulair te koppelen, hierdoor zijn diverse afmetingen plaatsbaar.

De pagodetent kan geleverd worden met vloer, verlichting, verwarming, doorkijk zeilen en gesloten zijzeilen.

Zadeldak tenten

Van Bakel Verhuur heeft een zeer breed aanbod aan zadeldak tenten.

Deze tenten lenen zich uitermate goed voor o.a. terrasoverkapping voor de Horeca, tijdelijk extra zaalruimte of optredens

De volgende afmetingen zijn leverbaar:

  • 5x5 meter (ook aankoppelbaar)
Copyright © 2024 Van Bakel Verhuur  |   Privacybeleid
Copyright © 2024 Van Bakel Verhuur
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk